Τι οδήγησε COB;

COB LED σημαίνει τσιπ επί του LED, είναι ένα γυμνό τσιπ τεχνολογιών, οι οποίες διασυνδέουν γυμνό τσιπ υπόστρωμα από αγώγιμο ή μη αγώγιμη κόλλα, και στη συνέχεια σύρμα συγκόλλησης να επιτύχει την ηλεκτρική σύνδεση. Πακέτο COB είναι Συνδέστε αριθμό μαρκών απευθείας στο υπόστρωμα, τότε συσκευάζονται μαζί με silica gel, εποξική ρητίνη ή άλλα υλικά, το κίτρινο μέρος είναι φωσφόρος.
Παράγουν διαδικασία:
Το πρώτο βήμα του πακέτου COB είναι να καλύψει γκοφρέτα νώσεων στην επιφάνεια του υποστρώματος από θερμική αγώγιμη εποξικό (συνήθως εποξειδική ρητίνη αναμιγνύεται με ασήμι σωματίδια). Δεύτερη τοποθετείται η γκοφρέτα στην επιφάνεια του υποστρώματος απευθείας και, στη συνέχεια, επιδιόρθωση γκοφρέτα στο υπόστρωμα σταθερά από θερμική επεξεργασία. Η τρίτη είναι να δημιουργεί την ηλεκτρική σύνδεση μεταξύ γκοφρέτα και του υποστρώματος, σύρμα συγκόλλησης μέθοδος.

COB LED πλεονεκτήματα:
COB πηγή φωτός μπορεί να σώσει περίπου 30% το κόστος κατά την εφαρμογή, κυρίως βρίσκονται σε LED πακέτο, ελαφριά μηχανή κόστος παραγωγής και τα έξοδα δευτερογενούς διανομής του φωτός, που είναι μεγάλης σημασίας για εφαρμογές και προώθηση των ημιαγωγών φωτισμού.
Στην απόδοσή τους, μέσω του ορθολογικού σχεδιασμού και μικρο-φακού με καλούπωμα, COB φως μονάδα μπορεί να αποφύγετε τα ελαττώματα του σημείου και αντιθαμβωτική φως υπήρχε και άλλες ατέλειες στην συσκευή διακριτά πηγή φωτός. Επίσης μπορεί να προσθέσει μερικές κόκκινες τσιπ κατάλληλα, έτσι ώστε να βελτιωθεί η CRI αποτελεσματικά υπό τον όρο της χωρίς μείωση ελαφριά αποδοτικότητα και διάρκεια ζωής σημαντικά.
Στην εφαρμογή, COB ενότητα κάνει παραγωγή φωτισμός κατασκευαστής, πιο απλή και εύκολη, και μειώνει το κόστος αποτελεσματικά. Στην παραγωγή, την υπάρχουσα τεχνολογία και εξοπλισμό μπορεί να υποστηρίξει υψηλής απόδοσης και μεγάλης κλίμακας κατασκευή ενότητα COB.
Με την ανάπτυξη της αγοράς φωτισμού LED, φωτισμός ζήτηση αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, σύμφωνα με την ερευνά διαφορετικές εφαρμογές φωτισμού, μπορούμε να παράγουμε μια σειρά COB πηγή φωτός μονάδα για μαζική παραγωγή.
Οδηγήσεων ΣΠΑΔΙΚΩΝ μειονεκτήματα:
Δυσχέρεια τεχνολογία συσκευασίας COB είναι πώς να βελτιώσετε την αξιοπιστία της πηγής φωτός και η θερμοκρασία λειτουργίας. Ωστόσο, περισσότερες τρέχουσα αγορά εταιρείες συσκευασίας COB είναι μικρές και χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον υπόστρωμα αλουμινίου ως υλικό. Αλουμίνιο COB αξιοπιστία είναι χαμηλό λόγω της μεγαλύτερη θερμική αντίσταση, εύκολο να προκαλέσει θάνατο LED ή υψηλής φωτός εξασθένισης. Το κεραμικό υπόστρωμα είναι ένα ιδανικό υλικό COB, αλλά το κόστος είναι σχετικά υψηλό, ειδικά για τη δύναμη λιγότερο από 2W, δύσκολο να γίνει αποδεκτή από τον πελάτη.
Επίσης, η ζήτηση της πηγής φωτός COB στην αγορά είναι ακόμα χαμηλό από τώρα. Επιπλέον, COB LED υπάρχουν ζητήματα τυποποίηση, τα πρότυπα των κατασκευαστών πακέτο και φωτισμού εργοστάσια δεν είναι το ίδιο, έτσι ώστε τα δύο κόμματα έχουν δύσκολο στην ολοκλήρωση.
Εφαρμογή:
Επί του παρόντος, είναι οι κύριες εφαρμογές για Οδηγήσεων σπαδίκων και εξόρυξη λάμπες, προβολείς, φώτα του δρόμου και ούτω καθεξής.


 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

3η οικοδόμηση, τεχνολογικό πάρκο Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, πόλη Shiyan, Σενζέν, Κίνα

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board