Πώς μπορείτε να ελέγξετε το LED φωτός εξασθένισης;

LED φωτός εξασθένισης είναι το φως εξασθενεί κατά τη διαβίβαση, το φως εξασθενίζει των Οδηγήσεων που πραγματοποιούνται από κάθε εταιρίες είναι διαφορετικά, υπάρχουν φωτός των δοντιών επίσης για υψηλής ισχύος LED, και αυτό είναι που έχουν άμεση σχέση με τη θερμοκρασία, εξαρτώνται κυρίως από το τσιπ, φωσφόρος και τεχνολογία συσκευασίας. Η φωτεινότητα LED εξασθένησης (συμπεριλαμβανομένων φωτεινή ροή εξασθένηση, αλλαγή χρώματος, κ.λπ.), είναι ένα πρότυπο μέτρο της ποιότητας LED, επίσης είναι μεγάλη ανησυχία σε πολλούς κατασκευαστές LED και LED χρήστη.

Σύμφωνα με τον ορισμό διάρκεια ζωής για τα LED προϊόντος του κλάδου παραγωγής LED, η διάρκεια ζωής των LED είναι ο χρόνος Αθροιστικό ποσό εργασίας από την αρχική τιμή μέχρι φως εξασθενίζει με το 50% της αρχικής τιμής. Αυτό σημαίνει ότι το LED ακόμα φωτεινά όταν LED επιτυγχάνει ο χρόνος ζωής του τέλος. Ωστόσο, στο φωτισμό που το φως δεν επιτρέπεται αν το φως εξόδου εξασθένηση για το 50%. Συνήθως, εσωτερικού φωτισμού του φωτός των δοντιών μπορεί να δεν υπερβαίνει το 20%, εξασθενίζει υπαίθριος φωτισμός δεν είναι μεγαλύτερη από 30%.

Επί του παρόντος, το λευκό LED φωτός εξασθένισης είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα για αυτό έχει εισέλθει στην αγορά του άμαχου φωτισμού. Και οι κατασκευαστές δοκιμαστεί γενικά εξασθένηση με τρεις τρόπους:

1) οπτική μέθοδο: συνεχώς αναμμένο LED, παρατηρούν τη φωτεινότητα και το χρώμα αλλαγές από τα ανθρώπινα μάτια.

2) χρώμα φωτός χρήση δοκιμών μέσο: που στη διάρκεια συνεχώς φωτεινών LED, πάρτε το LED στη συσκευή δοκιμής ελαφρύ χρώμα συχνά, και αποτελέσματα της εγγραφής δοκιμής, καθώς και έκθεση δοκιμής αποτελέσματα από το EXCEL ή άλλα εργαλεία.

3) χρήση επαγγελματική δοκιμή όργανα για τη μέτρηση το φως εξασθενίζει, που έχει βάλει το LED στον εξοπλισμό δοκιμών, κατά το συνεχώς αναμμένη, το σύστημα θα έχετε σε πραγματικό χρόνο παρακολούθησης για την αλλαγή φωτεινότητας και χρώματος LED, αυτόματη δημιουργία πληροφοριακών στοιχείων.

 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

3η οικοδόμηση, τεχνολογικό πάρκο Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, πόλη Shiyan, Σενζέν, Κίνα

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board