Πώς να μειώσει την οθόνη LED φωτός εξασθένισης;

Η ελαφριά μείωση πάντα είναι το πρόβλημα της συντήρησης στην μεγάλη ψηφιακή οθόνη LED οθόνη dot matrix, εκτός από την χρήση του κλιματισμού και, LED πρέπει επίσης να λάβει σταθερή τρέχουσα μέτρα. Το pixel που αποτελείται από μια πολλαπλότητα των Οδηγήσεων είναι δυναμική, όταν υπό τον έλεγχο του φωτός επάνω εναλλάξ, έτσι το σταθερό ρεύμα που παράγεται από το ολοκληρωμένο κύκλωμα IC και δεν συμφωνεί με αυτό. Και η λύση είναι να χρησιμοποιήσετε MZD θερμίστορ, αυτό δεν χρειάζεται να αλλάξετε την αρχική ρύθμιση παραμέτρων του κυκλώματος, το μόνο που χρειάζεται να προσθέσετε ένα θερμίστορ WMZD πριν ή μετά κάθε pixel, και να το pixel, καθώς αντίσταση «λάμπα», με τον τρόπο αυτό μπορεί να μειώσει την οθόνη LED φωτός των δοντιών οικονομικά.
Η επιλογή της WMZD είναι σύμφωνα με LED τρέχουσα και παράλληλα ο αριθμός εικονοστοιχείου, όπως το αν το εικονοστοιχείο αποτελείται από 4 έως 6 LED/18 ~ 20mA σωρηδόν, στη συνέχεια, να προσθέσετε ένα θερμίστορ WMZD-A20 στο βρόχο, όταν αλλάζει η θερμοκρασία από - 40℃ ~ 120℃, το τρέχον pixel διατηρείται πάντα στο 18 ~ 20mA, αποτρέπει αποτελεσματικά το LED φωτός εξασθένισης , και A20 θερμίστορ κατανάλωση ενέργειας είναι μικρότερη των 60 mW.


Αν pixel μονάδες LED είναι 100mA, τότε να χρησιμοποιήσετε μια WMZD-B100 στο κύκλωμα, αν η ενότητα είναι 200mA, κατόπιν χρήση μια B100, η κατανάλωση B100 είναι λιγότερο από 65 mW.

Με λίγα λόγια, η χρήση του θερμίστορα WMZD στην μεγάλη οθόνη LED είναι μια τεχνολογική καινοτομία, αυτό δεν χρειάζονται πολύπλοκες αλλαγή, μπορείτε να αποδείξετε την αποτελεσματικότητά ακριβώς με μια ενότητα επίδειξης, θερμόμετρο, αμπερόμετρο, φούρνους ή θερμάστρες.

 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

3η οικοδόμηση, τεχνολογικό πάρκο Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, πόλη Shiyan, Σενζέν, Κίνα

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board