Μέλλον της πλήρες χρώμα αδιάβροχο υπαίθρια οθόνη LED αγορά

Μέλλον της αδιάβροχο πλήρες χρώμα υπαίθρια οδήγησε εμφάνισης αγορά


Η υπαίθρια διαφήμιση έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία στην ανάπτυξη της πόλης την ίδια στιγμή έχουν υπάρξει πόλεις αλληλοσυμπληρώνονται και υπαίθρια διαφήμιση έχει αναντικατάστατες τιμή. ΟΔΗΓΗΜΈΝΗ επίδειξη από ανάπτυξη από λίγα μόλις χρόνια, αντιπροσώπευε το ήμισυ του υπαίθρια αγορά, το μερίδιο της αγοράς έως και 60%. Σήμερα, η χρήση της οθόνης στην υπαίθρια έχει γίνει η μελλοντική τάση.


Η συναίνεση από τη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης: παραδοσιακή υπαίθρια διαφήμιση, όπως το μεγάλο, φως κουτιά, μίας στήλης, ορατή απόσταση περιορισμένη, μία οθόνη, εξωτερική μέσα ενημέρωσης προφανώς δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθούμε πλήρως στις σημερινή αγορά απαιτήσεις. Συνοδεύεται από την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών, νέες αναδυόμενες μορφή υπαίθρια διαφήμιση, εξωτερική μέσα ενημέρωσης οθόνη LED θα πρέπει να είναι έγκαιρη.

Πλήρες χρώμα οδήγησε οθόνη ταχεία παγκόσμια ανάπτυξη ενός νέου τύπου των μέσων μαζικής ενημέρωσης οθόνη στη δεκαετία του 1990, συνδυάζει σύγχρονο υψηλής τεχνολογίας, εξοικονόμησης ενέργειας, προστασίας του περιβάλλοντος, πολύχρωμο, δυναμική εικόνα και το κείμενο μπορεί να εμφανίζεται, το οπτικό φάσμα είναι ευρεία σειρά του πλεονεκτήματος. Μεγάλη εξωτερική οθόνη διαφήμιση οθόνη LED, το οπτικό αποτέλεσμα είναι συγκλονιστική, πλήρως να προσελκύσει την προσοχή του κοινού, είναι ένας συνδυασμός των νέων μέσων και της υψηλής τεχνολογίας.

LED οθόνη πολυμέσων ταυτόχρονα αποτελεσματικά φτάσει ψηλά διαφήμιση χαρακτηριστικά, θέσει υπό μορφήν σύγκριση με τηλεόραση, εφημερίδες και άλλα μέσα ενημέρωσης, η τιμή είναι σχετικά χαμηλό. Φυσικά αυτά τα μοναδικής αξίας LED οθόνη εξωτερική μέσα ενημέρωσης να γίνει το νέο αγγελούδια των μέσων ενημέρωσης. CBD πυρήνας περιοχή του στην Times Square της Νέας Υόρκης και του Τόκιο, Ιαπωνία Ginza σειρά από LED οθόνη όχι μόνο διαφήμιση μάρκετινγκ λειτουργίες, είναι επίσης ένα σύμβολο θέσης από τις παγκοσμίου φήμης επιχειρήσεις η - εταιρική κυριαρχία στη βιομηχανία να μπορέσει να μεταδώσει σε μ.χ. στην εκπομπή διαφημιστικών εταιρειών επιτρέπουν στους ανθρώπους να διακρίνουν το brand στον κόσμο.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης εξωτερική, επίδειξη των Οδηγήσεων ΟΧΙ απλά προσωποποιημένα εξωτερική μέσα ενημέρωσης, η οποία την ίδια στιγμή τόσο τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη από την τηλεόραση και άλλα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, οθόνη LED δεν είναι απλώς μια επέκταση των απλή εξωτερική μέσα ενημέρωσης και τηλεοπτικών μέσων, έχει μεγαλύτερη δημιουργικός χώρος και ένα ευρύτερο τρισδιάστατο χώρο της αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας με τους καταναλωτές του χρόνου και του χώρου, να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες της ψηφιακής εποχής εξάπλωσης η έννοια είναι μια μοναδική μορφή της οθόνης.

Surviving στην υπαίθρια LED εμφανίζει ορισμένα τεχνικά ελαττώματα, αλλά δεν αφορά την οθόνη LED έχει μια ευρεία αγορά χώρο με απεριόριστη ανάπτυξη.

---Προέρχεται από Newstar μάρκετινγκ (2015-12-7)

 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

3η οικοδόμηση, τεχνολογικό πάρκο Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, πόλη Shiyan, Σενζέν, Κίνα

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board