Επιλέγοντας την καλύτερη μέθοδο επικοινωνίας για το LED πινακίδες

LED ντύνεστε είναι ένα μέσο σημαντική ανακοίνωση για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ως ιδιοκτήτης ψηφιακή πινακίδα, είναι σημαντικό ότι ξέρετε πώς να επικοινωνούν ή να παραδώσει το περιεχόμενο στην οθόνη.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επικοινωνήσει με σας ψηφιακή επίδειξη των Οδηγήσεων. Ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι οι απαιτήσεις της οθόνης εξαρτώνται από τον τύπο συγκεκριμένη εγκατάσταση σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή τεχνολογία για την εφαρμογή σας. Ηλεκτρονικό μήνυμα κέντρο κατασκευαστές μπορούν να παρέχουν ορισμένες ή όλες από αυτές τις μεθόδους επικοινωνίας με τις οθόνες τους.

Αυτές οι μέθοδοι επικοινωνίας μπορεί να είναι: σκληρό ενσύρματο ή ασύρματο

Σκληρά ενσύρματη επικοινωνία MethodsLED σημάδι τρόποι επικοινωνίας

LED πινακίδες ήταν συνήθως hardwired στο παρελθόν χρησιμοποιώντας μόντεμ τηλεφώνου ή σειριακά καλώδια. Προηγουμένως, αυτή η μέθοδος χρησιμοποιήθηκε δεδομένου ότι σημεία δεν ήταν τόσο περίπλοκο και υπάρχουν λιγότερα δεδομένα εστάλη το σημάδι. Ως προηγμένη τεχνολογία, υπογράφει απαιτείται μεγαλύτερα μεγέθη αρχείου. Το τηλέφωνο και το σειριακό καλώδιο μέσα επικοινωνίας αντικαταστάθηκαν από καλώδιο δικτύου Ethernet ή οπτικών ινών. Ethernet και οπτικές ίνες έχουν γίνει το πρότυπο ενσύρματο μέθοδο, ενώ το παλαιότερο επιλογές που χρησιμοποιούνται σε ειδικές περιπτώσεις όπως εργοστάσιο παραγωγής πατώματα.

1. Ethernet TCP/IP

Το πρωτόκολλο TCP/IP μέσω Ethernet δικτύου είναι η πιο κοινή μέθοδος επικοινωνίας.

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί το Ethernet κάρτα επικοινωνίας εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία με την επίδειξη των Οδηγήσεων. Οι περισσότεροι κατασκευαστές ένδειξη LED προσφέρουν αυτόν τον τύπο σύνδεσης χωρίς ειδικούς προσαρμογείς. Είναι συνήθως χρησιμοποιείται για επιτοίχια πινακίδες και πινακίδες που βρίσκονται πιο κοντά στο κτίριο ή δίκτυο σταγόνα. Ethernet TCP/IP είναι ανθεκτικότερο από οπτικές ίνες.
Συνιστώμενη χρήση:

Καλώδιο Ethernet δεν πρέπει να είναι άνω των 300 ποδών μήκους. Εάν η απόσταση είναι πάνω από 300 πόδια, επεκτείνετε με τη σύνδεση με ένα ΔΙΑΝΟΜΈΑΣ ή διακόπτης Ethernet.

2. καλώδιο οπτικών ινών
Οπτικών ινών είναι μια μέθοδος επικοινωνίας που χρησιμοποιεί καλώδια οπτικών ινών που χρησιμοποιούν το φως για την αποστολή πληροφοριών από τον υπολογιστή σας, να το σημάδι των Οδηγήσεων.

Οπτικών ινών μπορεί να πάει μακρύτερα αποστάσεις και έχει μικρότερη καθυστέρηση μετάδοσης. Ωστόσο, αυτό είναι επικίνδυνο και ακριβό για να τρέξει και να επιδιορθώσετε. Στρατιωτική ταμπέλες, συνήθως, χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο επικοινωνίας.

Συνιστώμενη χρήση:

Αποστάσεις έως 40 μίλια με απλής λειτουργίας και 10 μίλια χρήση πολλαπλού τρόπου.
Υψηλή ταχύτητα επικοινωνίας για την αποστολή μεγάλων αρχείων γρήγορα
Όταν χρειάζεστε πρόσβαση σύνδεσης από ένα ευρύ δίκτυο της εταιρείας
Όταν χρειάζεστε μεσαίου κόστους και μέθοδος επικοινωνίας υψηλής ταχύτητας

3. τηλέφωνο μόντεμ
Μόντεμ τηλεφώνου είναι μια μέθοδος επικοινωνίας που χρησιμοποιεί μια τηλεφωνική γραμμή για να επικοινωνήσει με το σημάδι.

Ταχύτητα επικοινωνίας ελέγχεται από το μόντεμ και εξαρτάται από την ακεραιότητα των τηλεφωνικών γραμμών. Συνήθως, η τηλεφωνική εταιρεία χρεώνει μια αμοιβή για αυτή την πρόσβαση. Επικοινωνήστε με την τοπική τηλεφωνική εταιρεία για να ελέγξετε αν έχουν τηλεφωνικές γραμμές κοντά σε ένα σημείο. Ο υπολογιστής σας απαιτεί επίσης ένα εξωτερικό τηλέφωνο μόντεμ να έχουν πρόσβαση σε το σημάδι των Οδηγήσεων.

4. σειριακά καλώδια

RS232: RS232 είναι μια μέθοδος επικοινωνίας δισύρματες. Αυτό είναι ένα απλό σύστημα σύνδεσης που είναι εύκολο στη χρήση και εγκατάσταση. Χρησιμοποιείται όταν μόνο μία οθόνη LED είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή.
Συνιστώμενη χρήση:
Όταν η απόσταση μεταξύ του υπολογιστή και την οθόνη LED είναι λιγότερο από 50 πόδια (15 μέτρα)
Κατά την επικοινωνία με το σημάδι χρησιμοποιώντας ένα φορητό υπολογιστή.
Κατά την αποστολή μηνυμάτων, δεν μεγάλα αρχεία
RS485: RS485 είναι επίσης μια μέθοδος επικοινωνίας δισύρματες. Αυτό μπορεί να συνδεθεί αρκετές ενδείξεις LED με έναν υπολογιστή. Αυτή η σύνδεση είναι απλή, εύκολη στη χρήση και εγκατάσταση. Αυτό απαιτεί τη χρήση ενός μετατροπέα δεδομένου ότι οι περισσότεροι υπολογιστές δεν διαθέτουν αυτήν τη θύρα.

Συνιστώμενη χρήση:

Όταν η απόσταση μεταξύ του σημείου και υπολογιστή είναι λιγότερο από 5000 πόδια (1500m) αλλά μεγαλύτερη από 50 πόδια.
Κατά την αποστολή μηνυμάτων μόνο
Κατά τη σύνδεση σε πολλές οθόνες, χρησιμοποιώντας ένα μόνο υπολογιστή
Ασύρματη επικοινωνία μέθοδοι

Ασύρματη επικοινωνία είναι καλύτερο χρησιμοποιείται για LED οθόνες που βρίσκονται σε απόσταση 100-200 μέτρα από το σημείο της μετάδοσης. Η γραμμή τοποθεσίας πρέπει να είναι σαφές χωρίς τοίχους ή κτίρια μεταξύ τα ραδιόφωνα.

Αυτή η μέθοδος έχει μια χαμηλή υποδομή κόστος για την εφαρμογή. Ασύρματη επικοινωνία μέθοδοι για LED ντύνεστε διαφέρουν στην τιμή, η αξιοπιστία και η ικανότητα.

Κοινοί τύποι συχνότητα:

900 Mhz: μεγαλύτερη απόσταση αλλά βραδύτερο ρυθμό δεδομένων
2.4 Ghz: πρότυπο WiFi συχνότητας
5 Ghz: υψηλότερο ποσοστό στοιχείων και περισσότερο ασφαλούς

1. ραδιοφωνική συχνότητα

Ραδιοσυχνότητας χρησιμοποιείται μόντεμ που που λειτουργούν σε ένα φάσμα των 900MHz. Αποτελείται από έναν πομπό που συνδέονται με τον υπολογιστή και έναν δέκτη που βρίσκεται στο ζώδιο. Αυτή η μέθοδος συνιστάται για τις υπαίθριες εφαρμογές. Οι περισσότεροι κατασκευαστές προτιμούν αυτή τη μέθοδο, δεδομένου ότι επιτρέπει σε ένα ευρύ φάσμα των τύπων εγκατάστασης και δεν απαιτεί ένα αγωγού που θα εγκατασταθεί στο έδαφος.
Συνιστώμενη χρήση:

Πρέπει να υπάρξει μια σαφή οπτική επαφή μεταξύ του υπολογιστή-αποστολέα και το σημάδι των Οδηγήσεων.
Υποστηρίζει την απόσταση μετάδοσης μέχρι 2 μιλίων.

2. ασύρματο Ethernet
Ασύρματο Ethernet είναι μερικές φορές ονομάζεται Wi-Fi ή μια γέφυρα. Αυτή η μέθοδος συνήθως έχει μια κρυπτογράφηση δεδομένων ή το κλειδί για την πρόσβαση στο δίκτυο και να αποτρέψει την αναρμόδια πρόσβαση.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο, μια επιτόπου έρευνα απαιτείται για να βεβαιωθείτε ότι το ασύρματο Ethernet θα λειτουργούν σωστά. Πρέπει να υπάρξει καμία υπερβολική παρέμβαση από την πινακίδα στη θέση του πομπού.
Συνιστώμενη χρήση:

Όταν χρειάζεστε σύνδεση υψηλής ταχύτητας για την αποστολή μεγάλων ταινιών ή τα αρχεία εικόνας με την επιγραφή.
Σήμανση μπορεί να προσεγγιστεί από περισσότερους από έναν υπολογιστές ή από ένα ευρύ δίκτυο της εταιρείας.

3. κυτταρική μόντεμ
Μεθόδου μόντεμ κινητής τηλεφωνίας κερδίζει δημοτικότητα αλλά ακόμα δεν χρησιμοποιείται συχνά. Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση σε το σημάδι πάνω από το ίδιο δίκτυο δεδομένων με το smart phone (3g, 4g, LTE, κλπ.). Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε όσο κυψελοειδές σήμα είναι ισχυρή και είναι διαθέσιμη.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο, απαιτείται ένα "Δεδομένα μόνο" μηνιαίο σχέδιο μέσα από ένα φορέα κινητής τηλεφωνίας. Το ασύρματο μεταφορέα θα παρέχει στη συνέχεια μια εξωτερική διαδικτυακή διεύθυνση IP που θα χρησιμοποιήσετε το κελί μόντεμ (at & t, Verizon, T-Mobile, Sprint). Αυτό κύτταρο μόντεμ είναι συνδεδεμένο σε το σημάδι με εξασφαλισμένο router. Μηνύματα σύνδεσης αποστέλλονται με τη μοναδική διεύθυνση IP.
Συνιστώμενη χρήση:

Σημάδια σε ελεγχόμενη εκτός του χώρου και σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.
Για ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που βασίζονται στο σύννεφο.
Εν κατακλείδι

Ανακοίνωση για την υπογραφή σας είναι σημαντικό. Κατανοήσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε μεθόδου πρίν λαμβάνουν μια απόφαση. Συμβουλευτείτε το NEWSTAR-LED για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε τη καλύτερη δυνατή λύση και τον εξοπλισμό.


 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

3η οικοδόμηση, τεχνολογικό πάρκο Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, πόλη Shiyan, Σενζέν, Κίνα

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board